Cosmètica vegana

A continuació us posarem unes quantes marques molt ben valorades de cosmètica vegana per si teniu ganes de provar-les.

  • Freshly cosmteics: Una marca de cosmètica vegana que té un 99% d’ingredients d’origen natural. Sèrums facials, sabons… Si t’has de quedar amb un producte el més valorat és Glow Edition Body Oil, un oli il·luminador per tornar la brillantor natural.
Glow Edition Body Oil, 21, 75 euros
  • Milk makeup: Una marca de maquillatge vegana i altres productes que segur que si els proves no te’n en penediràs. El producte estrella d’aquesta firma és l’aigua refrescant o Cooling Water, que conté aigua de mar i cafeïna, una combinació que aconsegueix un doble efecte: tenir una pell hidratada i desperta.
Cooling Water, 13,99 euros
  • ICON Products: És una de les marques més emblemàtiques de la cosmètica capil·lar vegana. A la seva àmplia gamma de productes, en destaquem dos. D’una banda, una coloració perfecta amb un resultat increïble i radiant en una infinitat de tons. I, per altra banda, la línia Insta Tone Flash Color, un gel màgic amb què aconsegueixes el teu to sense alterar la base natural dels cabells.
Gel Insta Tone Flash Color, 15 euros
  • Vega Cosmètica: és 100% cruelty-free i estan fets tots els seus productes a Espanya. Té un catàleg una mica reduït, però tots els productes són recomanables i eficients. Tant el gel de bany com la crema hidratant, aconsegueixen el certificat V-Label. El producte best-seller és la crema hidratant de Vega Cosmètica.
Crema Hidratant de Vega Cosmètica, 6,84 euros
  • Camaleon Cosmetics: va néixer a Saragossa i des del moment que es va donar a conèixer. Aposten sempre pel color i per les fórmules innovadores. El producte estrella són els pintallavis mats, amb gran varietat de colors, essencials per aquesta tardor.
Pintallavis vegans, 6,68 euros
  • 3Ina: marca d’Espanya que aposta per una bellesa real, natural i trencant estereotips. Segur que has vist els seus eyeliners de colors, però no et pots perdre “The Blush”, coloret, il·luminador i bronzejador. Tenen 24 hores de durada, cobertura modulable i un acabat mat.
The Blush, coloret, il·luminador i bronzejador en 10 tons, 14,95 euros